All India

Tata Sky® Android 4K Set Top Box -Binge Plus New Connection – Monsoon Special Online Sale

  •   0-Star |
  • 0 Reviews
26 Sold in last 45 minutes.
  • 1 Month FTA Pack
  • Current Active Pack Pack Rs. 153/month
  • 6 Months Binge + 3 Month Amazon Prime Free
  • Package can be downgarde & upgrade any time.

TODAY'S DEAL

Offer Expired !

Offers Ending in

00

:

00

:

00

Promo Code: BEHEALTHY

Use Promo code BEHEALTHY to Get RS.50 Discount.

Promo codes are not applicable for Cash on Delivery(COD) mode of payment

Check Service at

EMI(3 Months): Rs. 1360 EMI(6 Months):Rs. 690
Price: Rs 6391
Sale: Rs 3999
You Save Rs.2392 (37% OFF)
(Free Installation) (No hidden charges)

Description

Tata Sky Android 4K Set Top Box Highlights

  • Tv Channels+ Entertainment Apps On One Screen With One Remote
  • Apps for the Big Screen
  • Built In Chromecast
  • You can use your Smartphone as Remote
  • Vice Remote
  • Movies/Web Shows Pre Loaded
  • 4K Box & Android Box
  • 8 GB Internal Memory
  • Bluetooth Enable to connect Speakers
  • Supports Dolby Atmos
  • Internal Storage Expandable upto 128 GB
  • Ease Switch Between Broadcast and OTT app
  • 7 days catch up Videos

IN THE BOX

Sales PackageTata Sky 4K Android Box, Smart Remote, 10 Meter Connecting Cable, Customer ID, HDMI Cable, 2 Pc Battery for remote

GENERAL

BrandTata Sky
TypeAndroid 4K Smart Set-Top-Box
ColourBlack

SPECIFICATIONS

ConnectivityHDMI
WARRANTY Period1 Year Warranty by Tata Sky Customer Care
Delivery & InstallationOnsite – Servicing at customer location. Anywhere in India. Tata Sky’s representative will get in touch with you within 4-24 working hours & fix an appointment for installation of your chosen Tata Sky Android set-top-box. Tata Sky Installation team automatically contact you for installation with in 2 working hours

Subscription : 6 Month Binge Subscription + 3 Month Amazon Prime Subscription

For Linear Tv content you need to pay minimum Rs 153 extra per month.

Need Help buying this products:

Please Call  Us @ 022-49424490
Email Us : info@onlinedthservice.com

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tata Sky® Android 4K Set Top Box -Binge Plus New Connection – Monsoon Special Online Sale”

Ask your Question


  • Q1. Does it require a dish antenna or a physical cable connection for TV or it can be directly connected to any tv at any place in the house ?
    Ans. Dear Customer, Yes this is required dish antenna
  • Q2. I have tatasky setup box...now I want smart tv android box services...now what I am choose
    Ans. Please contact to customer care.
  • Q3. Can buy only Android set top box and remote i don't have any accessories.
    Ans. please call to customer care.
  • Q4. I do not have android TV. Can this android set top box works with simple LED TV ?
    Ans. yes
  • Q5. Can it work on normal tv
    Ans. Yes.
  • Q6. Samrt phone WiFi connects
    Ans. Yes. you have connect with this box.
  • Q7. Smart phone WiFi connected
    Ans. Yes. you have connect with this box.
  • Q8. Can we see the YouTube on TV with set top box
    Ans. yes
  • Q9. Already I had Tata sky HD Conection sins 3 years, Now I will get connection to this antena with the same set box or I need purchase another new one?
    Ans. Please contact to customer care.
  • Q10. Does it provide wifi and after taking set up box we have to take a plan for channels
    Ans. yes
  • Q11. Aap isme 250 rupe month kyo loge humari marji h me Netflix dhekhta hu to me only uska recharge krunga to me 250 rupe kyo du ?
    Ans. Please visit tata sky website.
  • Q12. Mi android 4k tv ke liye kya thik rahega.
    Ans. yes
  • Q13. Q3. I have tatasky setup box...now I want smart tv android box services...now what I am choose?
    Ans. Please call to tata sky customer care.
  • Q14. Exchange offer of old set top box for tata sky binge 4K Please reply
    Ans. There is no exchange offer.
  • Q15. I want to exchange my HD set top box and Tata binge stick with 4k android set top box. Give your suggestion and price.
    Ans. Please visit call to customer care.
  • Q16. Is it comes with 1080p or 1080i
    Ans. yes it is available.
  • Q17. . Already I had Tata sky HD multi Conection since 10 years, Now I want to get 4k binge connection. Is there any exchange scheme or I need to purchase another new connection
    Ans. Pending
  • Q18. Netflix is not available on Binge plus box, but can it be viewed through Binge box with my own subscription or can I cast it on TV through chrome cast on binge plus box.
    Ans. Pending
  • Q19. Can we install zoom n other apps on this box
    Ans. Pending
  • Q20. What we should do with existing Tata sky hd set up box , we have given 2000rs for that . Please give some exchange discount I am interested to take binge box. Otherwise existing box and antenna waste.
    Ans. Pending
  • Q21. Is it made in China?
    Ans. Pending
  • Q22. this set top box have netflix for watching movie
    Ans. Pending
  • Q23. I have tata sky HD recording set top box which I wish to exchange with this one, if feasible.
    Ans. Pending
  • Q24. is it have optical audio output port?
    Ans. Pending