All India

Buy Tata Sky SD New Connection With 1 Month Free Pack & Free Installation

  •   5-Star |
  • 5 Reviews
27 Sold in last 45 minutes.
  • 1 Month Dhamaal Mix
  • Current Active Pack Pack Value 299/month
  • 192+ Channel & Services
  • Package can be downgarde & upgrade any time.

TODAY'S DEAL

Free Installation

We will not accept cash payment until 17 May due to Corona virus and due to World Health Organization and government guidelines. We request request to you please order us with online payment Protect yourself from the coronavirus and protect others as well.

Check Service at

(5 customer reviews)
Price: Rs 2399
Sale: Rs 1999
You Save Rs.400 (17% OFF)
(Free Installation) (No hidden charges)

Description

Highlights

  • 192+ Channels and Services
  • Digital Picture Quality
  • Tata Sky SD Connection worth Rs. 1800
  • 1 Month Dhamaal Mix Pack worth Rs. 299
  • Any time Package can be Downgrade or Upgrade
  • Free Installation & delivery within 24 Hours in All Over India

Technical Specification

IN THE BOX

Sales PackageTata Sky SD Box, Remote, 10 Meter Connecting Cable, Smart Card, HDMI & RCA Cable, 2 Pc Battery for remote

GENERAL

BrandTata Sky
TypeNormal Set-Top-Box
ColourBlack

SPECIFICATIONS

ConnectivityHDMI & RCA
WARRANTY Period1 Year Warrantee by Tata Sky Customer Care
Service TypeOnsite – Servicing at customer location. Anywhere in India. Tata Sky’s representative will get in touch with you within 48 hours & fix an appointment for installation of your chosen Tata Sky set-top-box

 

PRODUCT DETAILS:

 

TATA SKY SD

    • 1. 192+ Maximum Channels: Tata Sky offers maximum channels in the category across various genres to suit your entertainment needs.

 

    • 2. Digital Picture Quality & Stereophonic Sound: Watch every detail in digital picture clarity & change the TV viewing experience completely. Treat your ears with true theatre like experience.
    • 3. Multi Audio Feed: With Tata Sky’s multi audio feed feature, you can now watch your favourite channels in your own preferred language. Entertainment, just the way you like it.

 

  • 4. Active Services: Turn your TV into the ultimate entertainment destination with 3 active services – Games Active, Music Active & Anandam Active. While Music Active will fill your ears with your favourite songs across 10 genres, 24 X 7, Anandam Active is meant for the spiritual you.

 

Offer Description:

  • With Tata Sky, you can enjoy the best of entertainment in digital clarity coupled with maximum channels. The mentioned offer price includes activation of DTH services through hardware.
  • Hardware includes Set-top-box, Viewing Card (VC), Out Door Unit, Antenna and a 10-metre wire, provided at no extra cost. If you use extra wire above 10 meter, then you need to pay Rs 12 per meter for extra wire above 10 meter to installation team.
  • The offer price also includes 1-month activation of Dhamaal Mix Pack Subscription. You can use this set top box on normal (SD) TV any pack after 1-month free subscription through Tata Sky customer care. Delivery and installation will be done by an authorized Tata Sky technician.
  • We will deliver and install your products through locale authorize installation partner. They will automatically contact you after successfully place order from your side for secluding appointment with you within 1-4 working hours. The product is under 1 year Tata Sky warranty.

Need Help buying this products:

Please call us @ 022-49435098

Email Us : info@onlinedthservice.com

5 reviews for Buy Tata Sky SD New Connection With 1 Month Free Pack & Free Installation

  1. B.s.d

    Excellent Product

    nice product and sd channel is too good.

  2. ved

    Excellent Product
    nice product and sd channel is too good.

  3. AK patil

    Excellent Product

    nice product and sd channel is too good.

  4. khusi

    Nice delivery and installation

    Dhoom machhade aisa kam kiya SD ne

  5. jack

    dish tv product

    onlinedth delivery very first&tata sky product is very good….thnx onlinedth.co.in team…..

Add a review

Ask your Question


  • Q1. How much Starting package
    Ans. Dear Sir conform to customer care-9711150206
  • Q2. Kya Karnataka channel ki sperate pay Karnataka hoga kya
    Ans. Dear Sir conform to customer care-9711150206
  • Q3. I want to buy tata sky sd so may i knw abt kannada package?
    Ans. Dear Sir full information of side https://www.onlinedthservice.com/tatasky/ And conform to customer care-9711150206
  • Q4. Mujhe tata sky sd lagwana tha iske bare me btaiye
    Ans. Dear Sir full information of side https://www.onlinedthservice.com/tatasky/ And conform to customer care-9711150206
  • Q5. I have already tata sky connection. But now not required this one. Any option my connection how to sale.
    Ans. no
  • Q6. Minimam monthli rech packs
    Ans. Dear Sir Conform To Customercare-9711150206
  • Q7. What's the duration of this pack?
    Ans. Dear Sir Conform to Customer Care-9711150206
  • Q8. I want PUNJABI CHANNEL,PTC,ALONGWITH THIS ,what will be the package cost
    Ans. Dear Sir Full Information to customer care-9711150206
  • Q9. I want Punjabi channels package,alongwith this what will be the package cost
    Ans. Dear Sir Full Information to customer care-9711150206
  • Q10. Is it cash on delivery, reply soon
    Ans. Sale: Rs 1799 https://www.onlinedthservice.com/tatasky/tata-sky-dth-connection-sd-set-top-box-1-month-dhamaal-mix-pack/
  • Q11. 3
    Ans. Dear Customer, You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in You can book through this link also https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/
  • Q12. I wants to discuss your representative in detail about your scheme
    Ans. Dear Customer, You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in You can book through this link also https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/