All India Tata Sky New HD Box

New Tata Sky HD Connection | Without Pack I Stay Home- Summer Special Offer 4th- 7th June

  •   0-Star |
  • 0 Reviews
24 Sold in last 45 minutes.
  • You Can Subscribe Any Pack From 1st Month
  • Current Active Pack Value ₹153 - ₹751
  • 500+ Channel & Services Available In Tata Sky
  • Package can be downgarde & upgrade any time.

TODAY'S DEAL

Offer Expired !

Offers Ending in

00

:

00

:

00

Promo Code: STAYHOME

Use Promo code STAYHOME to Get RS.60 Discount.

Promo codes are not applicable for Cash on Delivery(COD) mode of payment

Check Service at

Price: Rs 1900
Sale: Rs 1499
You Save Rs.401 (21% OFF)
(Free Installation) (No hidden charges)

Description

New Tata Sky HD Connection Highlights

  • Tata Sky HD Connection without Pack first price was = ₹ 1900
  • Special Discount Due To Stay Home-Stay Safe = ₹ 400
  • Tata Sky HD Set Top Box Without Pack New Price After₹ 400 Discount = ₹ 1900- 400 = ₹1500
  • You can choose any pack with this offer for first month. Pack is not free this offer and you need to pay pack charges to installation team
  • This Stay Home & Stay Healthy Special Offer from 3rd – 14 April,  If you will book today then we will install your connection as soon as possible. Time to book before offer expire

Tata Sky HD Set Top Box Technical Specification

IN THE BOX

Full Sales PackageTata Sky HD Box, Universal Remote, 10 Meter Connecting Cable, Customer ID, HDMI Cable, 2 Pc Battery for remote

GENERAL

BrandTata Sky
TypeHD Set Top Box without Pack
ColourBlack

SPECIFICATIONS

ConnectivityHDMI
WARRANTY Period1 Year Warranty by Tata Sky Customer Care
Service TypeOnsite – Servicing at customer location. Anywhere in India. Tata Sky’s representative will get in touch with you within 72 Working hours & fix an appointment for installation of your chosen Tata Sky HD set-top-box

 

TATA SKY HD PRODUCT DETAILS:

 

TATA SKY HD

    • 1. 500+ Maximum Channels: Tata Sky offers maximum channels in the category across various genres to suit your entertainment needs.

 

    • 2. HD Picture Quality & Stereophonic Sound: Watch every detail in digital picture clarity & change the TV viewing experience completely. Treat your ears with true theater like experience.
    • 3. Multi Audio Feed: With Tata Sky’s multi audio feed feature, you can now watch your favorite channels in your own preferred language. Entertainment, just the way you like it.

 

  • 4. Active Services: Turn your TV into the ultimate entertainment destination with 3 active services – Games Active, Music Active & Anandam Active. While Music Active will fill your ears with your favorite songs across 10 genres, 24 X 7, Anandam Active is meant for the spiritual you.

 

Offer Description:

  • With Tata Sky, you can enjoy the best of entertainment in HD clarity coupled with maximum channels. The mentioned offer price includes Installation of DTH services through hardware.
  • Hardware includes Set-top-box, Customer, Out Door Unit, Antenna and a 10-meter wire, provided at no extra cost. If you use extra wire above 10 meter, then you need to pay Rs 12 per meter for extra wire above 10 meter to installation team.
  • With this offer you can choose any monthly pack. But you need to pay pack  price to installation team or you can also recharge online . Delivery and installation will be done by an authorized Tata Sky technician.
  • We will deliver and install your products through locale authorize installation partner. They will automatically contact you after successfully place order from your side for scheduling appointment with you within 1-4 working hours. The product is under 1 year Tata Sky warranty.
  • Book Now, Stay Home – Stay Safe & Healthy

Need Help buying this products:

Please call us @ 022-49424490

Email Us : info@onlinedth.co.in

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “New Tata Sky HD Connection | Without Pack I Stay Home- Summer Special Offer 4th- 7th June”

Ask your Question


  • Q1. After using DTH 8 to 10 month return . Dth amount is return
    Ans. Dear Sir Conform to customer care-9711150206
  • Q2. After using dth. 8 to 10 month amount is return
    Ans. Dear Sir Conform to customer care-9711150206
  • Q3. Antina already fixed service provider is Airtel I want purchase only setup box of Tata sky ,is it possible
    Ans. Dear sir Yes
  • Q4. S
    Ans. Dear Customer, You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in
  • Q5. Tell me how much I have to pay after installation and afterwards monthly charges for 295/- scheme
    Ans. Dear Customer, You want to watch the channels, only them can reacharge
  • Q6. Please tell me how much Total I have to pay after installation
    Ans. Dear Customer, Installation free of cost
  • Q7. How much sports channel on this package
    Ans. Dear Customer, Channels list is given on website www.onlinedth.co.in
  • Q8. Prosses for new DTH connection
    Ans. Dear Customer, You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in You can book through this link also https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/
  • Q9. Prosses for new DTH connection
    Ans. Dear Customer, You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in
  • Q10. Can the connection can be provided on 2nd April at my farm house at Kunzer District Baramulla J
    Ans. Dear sir You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in You can book through this link also https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/ all information available in our webside
  • Q11. I want new connection
    Ans. Dear Customer, You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in You can book through this link also https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/
  • Q12. Tata Sky Antina already fixed and setup box kept with us. now we want to activate services of Tata sky ,is it possible
    Ans. Dear Customer, Sorry not available
  • Q13. Can they install dth new connections in current covid 19 situation?
    Ans. Dear Customer, Installation will be done after lock down
  • Q14. ???? Airtel dth ???, ???? change ??? tata sky ???? ???? ??? ?? ???? ?????
    Ans. Dear sir You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in You can book through this link also https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/ all information available in our webside
  • Q15. I have already Videocon d2h.. But need to only tata sky setup it's available and how much u will cost
    Ans. Dear Customer, You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in
  • Q16. I need new connections
    Ans. Dear Customer, You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in
  • Q17. Sir I booked TATA sky Dth HD through onlinedthservices.com and paid online payment through G Pay when will Tata sky DTH technician will install at my home
    Ans. Pending
  • Q18. How long does it take to install the connection?
    Ans. Pending
  • Q19. Free kitne din tak hai
    Ans. Pending
  • Q20. PAYMENT HAS BEEN MADE FOR TATA SKY. BUT I NEED TO CANCEL THE ORDER AND REFUND. PLEASE RESPOND
    Ans. Pending
  • Q21. your not response i have new connection
    Ans. Pending
  • Q22. your not response i have new connection
    Ans. Pending
  • Q23. How much it cost for a new connection and instalation
    Ans. Pending