South India Tata Sky HD

Book Tata Sky HD Connection With 1 Month South Telugu Basic HD Pack Free

  •   0-Star |
  • 0 Reviews
20 Sold in last 45 minutes.
  • 1 Months Telugu Basic HD
  • Current Active Pack Pack Rs. 416/month
  • 139 SD+ 21 HD Channel & Services Free
  • Package can be downgarde & upgrade any time.

TODAY'S DEAL

Free Installation

We will not accept cash payment until 14 April due to Corona virus and due to World Health Organization and government guidelines. We request request to you please order us with online payment Protect yourself from the coronavirus and protect others as well.

Check Service at

Price: Rs 2316
Sale: Rs 1817
You Save Rs.499 (22% OFF)
(Free Installation) (No hidden charges)

Description

Highlights

  • 139 SD + 21 HD Maximum Channels Free for 1 Month
  • 1080i Picture Clarity
  • Stereophonic Sound
  • Tata Sky HD Connection
  • 1 Month South Telugu Basic HD Pack Free With This Offer Worth ₹ 416
  • Universal Remote
  • Free Installation & delivery within 24 Working Hours in All Over India

Technical Specification

IN THE BOX

Sales PackageTata Sky HD Box, Universal Remote, 10 Meter Connecting Cable, Smart Card, HDMI & RCA Cable, 2 Pc Battery for remote

GENERAL

BrandTata Sky
TypeHD Set-Top-Box
ColourBlack

SPECIFICATIONS

ConnectivityHDMI & RCA
WARRANTY Period1 Year Warranty by Tata Sky Customer Care
Service TypeOnsite – Servicing at customer location. Anywhere in India. Tata Sky’s representative will get in touch with you within 24 Working hours & fix an appointment for installation of your chosen Tata Sky set-top-box

 

PRODUCT DETAILS:

 

Tata Sky

  • 139 SD+ 21 HD Maximum Channels: Tata Sky offers maximum channels in the category across various genres to suit your entertainment needs.
  • Digital Picture Quality & Stereophonic Sound: Watch every detail in digital picture clarity & change the TV viewing experience completely. Treat your ears with true theater like experience.
  • Multi Audio Feed: With Tata Sky’s multi audio feed feature, you can now watch your favorite channels in your own preferred language. Entertainment, just the way you like it.
  • Active Services: Turn your TV into the ultimate entertainment destination with 3 active services – Games Active, Music Active & Anandam Active. While Music Active will fill your ears with your favourite songs across 10 genres, 24 X 7, Anandam Active is meant for the spiritual you.

Offer Description:

  • With Tata Sky, you can enjoy the best of entertainment in digital clarity coupled with maximum channels. The mentioned offer price includes activation of DTH services through hardware.
  • Hardware includes Set-top-box, Viewing Card (VC), Out Door Unit, Antenna and a 10-meter wire, provided at no extra cost. If you use extra wire above 10 meter, then you need to pay Rs 12 per meter for extra wire above 10 meter to installation team.
  • The offer price also includes 1-month activation of South Telugu Basic HD Pack Subscription. You can use this set top box on normal (HD) TV any pack after 12-months free subscription through Tata Sky customer care.
  • Delivery and installation will be done by an authorized Tata Sky technician. We will deliver and install your products through locale authorize installation partner.
  • They will automatically contact you after successfully place order from your side for scheduling appointment with you within 4-24 working hours. The product is under 1 year Tata Sky warranty.

Need Help buying this products:

Please call us @ 022-49435098

Email Us : info@onlinedthservice.com

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Book Tata Sky HD Connection With 1 Month South Telugu Basic HD Pack Free”

Ask your Question


  • Q1. What about regional channels that are not shown in your channel list
    Ans. Dear sir You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in
  • Q2. ????? ???? ??? ??? ????? ????? ??
    Ans. Dear sir You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in You can book through this link also https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/ all information available in our webside
  • Q3. ????? ???? ??? ??? ????? ????? ??
    Ans. Dear sir You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in You can book through this link also https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/ all information available in our webside
  • Q4. What aboutTelugu channel?
    Ans. Dear sir You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in You can book through this link also https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/ all information available in our webside
  • Q5. Is there one year free?
    Ans. Dear Customer, Yes
  • Q6. Telugu Chanel list
    Ans. Dear Customer, Yes telugu channels available
  • Q7. Q 5
    Ans. Dear Customer, www.onlinedth.co.in
  • Q8. Is there any bengali channels
    Ans. Dear Customer, Yes
  • Q9. I want Marathi channels such as zee marathi colors marathi soni marathi and other marathi channels
    Ans. Dear Customer, www.onlinedth.co.in
  • Q10. 1
    Ans. Dear Customer, You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in
  • Q11. I want to know about one year package
    Ans. Dear Customer, You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in
  • Q12. Hindi lite chennel list and telgu lite chennel list send me
    Ans. Dear Customer, The channels list is given on the website www.onlinedth.co.in
  • Q13. Can I get all odia channel with odia news channel
    Ans. Dear Customer, yes, You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in
  • Q14. About Telugu channel's
    Ans. Dear Customer, The channels list and package is given on the website. Yes available
  • Q15. Contact number
    Ans. Dear Customer, You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in You can book through this link also https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/
  • Q16. Contact number
    Ans. Dear Customer, You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in You can book through this link also https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/
  • Q17. want Marathi channels such as zee marathi colors marathi soni marathi and other marathi channels
    Ans. Dear customer, The channels list and package is given on the website.
  • Q18. Channels list please
    Ans. Dear Customer, Channels list are given on our website www.onlinedth.co.in
  • Q19. How meny telugu HD chanels
    Ans. Dear Customer, You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in
  • Q20. Telugu channels list
    Ans. Dear Customer, Channels list are given on our website www.onlinedth.co.in
  • Q21. Telugu channels
    Ans. Dear Customer, www.onlinedth.co.in
  • Q22. What about Telugu channels
    Ans. Dear Customer, www.onlinedth.co.in
  • Q23. What about Telugu channels
    Ans. Dear customer, www.onlinedth.co.in
  • Q24. Are there any Kannada channels like colors Kannada
    Ans. Dear Customer, Yes Channels list is given on website
  • Q25. What all Telugu christian channels available
    Ans. Dear Customer, Channels list is given on website
  • Q26. kannada chanel required
    Ans. Dear Customer, Channels list is given on website
  • Q27. Telugu channels list and auction Chanel list
    Ans. Dear Customer, Channels list is given on website
  • Q28. Channel list
    Ans. Dear Customer, Channels list is given on website www.onlinedth.co.in
  • Q29. Can I pay in 6 installment ?
    Ans. Dear Customer, yes
  • Q30. Pl send Telugu HD Chanel s list
    Ans. Dear Customer, Channels list is given on website www.onlinedth.co.in