All India Tata Sky HD

Buy Tata Sky HD Set Top Box – Stay at Home Sale – Special Offer

  •   0-Star |
  • 0 Reviews
23 Sold in last 45 minutes.
  • 1 Month Hindi Bachat Pack
  • Current Active Pack Price Rs. 179/month
  • 100+ Channels Free for 1 Month
  • Package can be downgarde & upgrade any time.

TODAY'S DEAL

Free Installation

We will not accept cash payment until 14 April due to Corona virus and due to World Health Organization and government guidelines. We request request to you please order us with online payment Protect yourself from the coronavirus and protect others as well.

Check Service at

Price: Rs 2179
Sale: Rs 1579
You Save Rs.600 (28% OFF)
(Free Installation) (No hidden charges)

Description

Offer Details :-

  • Tata Sky HD Set Top Box Market Price Is = ₹ 1800
  • Tata Sky HD Set Top Box Market Price with 1 Month Hindi  Bachat Pack = 1800+179= ₹ 1979
  • Our Price For Tata Sky HD Set Box Only Set Top Box = ₹ 1009
  • Hardware & Delivery Charge = ₹ 370
  • Our Final price on checkout page through online payment mode = 1009+370= ₹ 1379
  • Your Saving If you will book from this website = 1979-1379= Rs 600
  • Festival Sale Special : 1 Year Free Warranty
  • You can also book this offer on COD for but you needed to pay  Rs 100 payment picking charge extra and then final price will be Rs 1479 if you will book this offer On COD
  • If you needed any help for booking this offer please call us at 022-49435098

Tata Sky HD Set Top Box Offer Highlights :-

  • 1080i Picture Clarity
  • Stereophonic Sound
  • 100+ Channels Free For 1 Month
  • Any time Package can be Downgrade or Upgrade this offer through Tata Sky customer If you more and less channels
  • You can also subscribe Normal Channel Package on this HD Set Top Box
  • Free Installation within 24 Working Hours in All Over India

Technical Specification

IN THE BOX

Sales PackageTata Sky HD Box, Universal  Remote, 10 Meter Connecting Cable, Smart Card, HDMI & RCA Cable, 2 Pc Battery for remote

GENERAL

BrandTata Sky
TypeHD Set-Top-Box
ColourBlack

SPECIFICATIONS

ConnectivityHDMI & RCA
WARRANTY Period1 Year Warranty by Tata Sky Customer Care
Service TypeOnsite – Servicing at customer location. Anywhere in India. Tata Sky’s representative will get in touch with you within 24 Working hours & fix an appointment for installation of your chosen Tata Sky set-top-box

 

PRODUCT DETAILS:

 

Tata Sky

    • 1. Maximum Channels: Tata Sky offers maximum channels in the category across various genres to suit your entertainment needs.
    • 2. Digital Picture Quality & Stereophonic Sound: Watch every detail in digital picture clarity & change the TV viewing experience completely. Treat your ears with true theater like experience.
    • 3. Multi Audio Feed: With Tata Sky’s multi audio feed feature, you can now watch your favorite channels in your own preferred language. Entertainment, just the way you like it.
  • 4. Active Services: Turn your TV into the ultimate entertainment destination with 3 active services – Games Active, Music Active & Anandam Active. While Music Active will fill your ears with your favorite songs across 10 genres, 24 X 7, Anandam Active is meant for the spiritual you.

Offer Description:

  • With Tata Sky, you can enjoy the best of entertainment in digital clarity coupled with maximum channels. The mentioned offer price includes activation of DTH services through hardware.
  • Hardware includes Set-top-box, Viewing Card (VC), Out Door Unit, Antenna and a 10-meter wire, provided at no extra cost. If you use extra wire above 10 meter, then you need to pay Rs 12 per meter for extra wire above 10 meter to installation team.
  • The offer price also includes 1-month activation of  Hindi Lite HD Pack Subscription. You can use this set top box on normal (HD) TV any pack after 1-month free subscription through Tata Sky customer care.
  • Delivery and installation will be done by an authorized Tata Sky technician. We will deliver and install your products through locale authorize installation partner.
  • They will automatically contact you after successfully place order from your side for scheduling appointment with you within 4-24 working hours. The product is under 1 year Tata Sky warranty.

Need Help buying this products:

Please Call  Us @  022-49435098
Email Us : info@onlinedthservice.com

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Buy Tata Sky HD Set Top Box – Stay at Home Sale – Special Offer”

Ask your Question


  • Q1. Sir I have ever more tamil channels it will available for u
    Ans. price-75
  • Q2. tata sky hd recording free, tamil packages monthy charge plan details and price
    Ans. Dear sir Recording is not Avalilable HD set top box And Tamil package charge 50-70 Rupees Per Month
  • Q3. I have tata sky i want to exchage off how much cost required for new setup box
    Ans. Dear Sir Full information of customer care-9711150206 https://www.onlinedthservice.com/tatasky/
  • Q4. This is cash on delivery
    Ans. Dear Sir Conform to customer care-9711150206
  • Q5. Monthly low pakaj rate
    Ans. Dear sir 360rs hd
  • Q6. I want telugu channels package for month... How much rupees..??? And first taking connection how much take with fitting tell me.. Once pld
    Ans. Dear sir You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in no fiiting charges new connection.
  • Q7. How much package of sports all channel
    Ans. Dear sir You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in
  • Q8. Telugu channels and cartoon channels should be given to us. What is the extra charge for this?
    Ans. Dear sir You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in
  • Q9. I want to know Telugu HD channels list and monthly package cost
    Ans. Dear sir You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in monthly hd charges 360rs
  • Q10. I don't want any south regional channel I want only hindi channel and sports
    Ans. Dear sir You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in
  • Q11. I need odia all channel
    Ans. Dear sir You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in
  • Q12. I need odia all channel
    Ans. Dear sir You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in
  • Q13. South India Chanel's list
    Ans. Dear sir You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in
  • Q14. Exchange?
    Ans. Dear sir NO exchnage
  • Q15. I want CNBC away. Can you have some other packages for me
    Ans. Dear sir You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in You can book through this link also https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/ all information available in our webside
  • Q16. I want CNBC away. Can you have some other packages for me
    Ans. Dear sir You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in You can book through this link also https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/ all information available in our webside
  • Q17. I want CNBC away. Can you have some other packages for me
    Ans. Dear sir You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in You can book through this link also https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/ all information available in our webside
  • Q18. I want new connection in hd Telugu channels list and Total cost of a new connection.
    Ans. Dear sir You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in
  • Q19. Can we have Marathi chanels option
    Ans. Dear sir You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in all information available in our webside
  • Q20. I have set top box, i would like to take connection with tata sky. What is the procedure for this.
    Ans. Dear sir You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in You can book through this link also https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/ all information available in our webside
  • Q21. Is you sale only settopbox or dish also with it in Rs1200
    Ans. Dear sir You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in You can book through this link also https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/ all information available in our webside
  • Q22. Is you sale only settopbox or dish also with it in Rs1200
    Ans. Dear sir You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in You can book through this link also https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/ all information available in our webside
  • Q23. Will the installation be free in my city Guwahati?
    Ans. Dear sir Yes free no charges in new connection for guwahati
  • Q24. What is the FRC or activation charges?
    Ans. Dear sir no charges for activation in new connection
  • Q25. Is it a new subscriber scheme with annual package along with customize channels selection packs
    Ans. Dear sir You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in You can book through this link also https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/ all information available in our webside
  • Q26. can i add more channels to this pack?
    Ans. Dear sir You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in You can book through this link also https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/ all information available in our webside
  • Q27. i want only telugu channel required pls arrange this plan
    Ans. Dear Customer, Yes available
  • Q28. The number mentioned on your page says - it is temporarily out of service, whom and how to contact you?
    Ans. Dear Customer, You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in You can book through this link also https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/
  • Q29. Pending
    Ans. Dear Customer, website www.onlinedth.co.in
  • Q30. All pending na
    Ans. Dear Customer, You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in
  • Q31. Total telugu channels available or not sir
    Ans. Dear Customer, www.onlinedth.co.in
  • Q32. I want Hindi channels, Hindi movies, English movies, all sports channels and all FTA channel's. Pl. suggests.
    Ans. Dear Customer, Yes available, You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in
  • Q33. I dont want Malayalam,Punjabi,begali channel it's possible if possible then what's the monthly cost of other channels
    Ans. Dear Customer, Yes
  • Q34. I want all telugu channel
    Ans. Dear Customer, You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in
  • Q35. If it is ordered right now then how long will you take to install it at my residence
    Ans. Dear Customer, Yes
  • Q36. 1
    Ans. Dear Customer, You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in
  • Q37. Hi if I buy two set of box at same home. Is there any offer pls reply
    Ans. Dear Customer, No offer is available
  • Q38. Can I unsubscribe some channels?
    Ans. Dear Customer, yes
  • Q39. Can i get more Bengali chanell on buing A new connection
    Ans. Dear Customer, You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in You can book through this link also https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/
  • Q40. Hindi chenels are avalable
    Ans. Dear Customer, The channels list and package is given on the website.
  • Q41. Ye Jo chennal list aap de rahe Ho iska monthly price after one month kya h
    Ans. Dear Customer, The channels list and package is given on the website.
  • Q42. What will be the basic monthly subscription to the connection?
    Ans. Dear Customer, www.onlinedth.co.in
  • Q43. Ye Jo chennal list aap de rahe Ho iska monthly price after one month kya h
    Ans. Dear Customer, www.onlinedth.co.in
  • Q44. I want channel list your provide For this pack of 368 Per month
    Ans. Dear Custimer, All channels list and packages are given on the May website.
  • Q45. I want to kown how many channel hindi sport news movies
    Ans. Dear Customer, All channels list and packages are given on the website.
  • Q46. Basic plan after installtion
    Ans. Dear Customer, www.onlinedth.co.in
  • Q47. Cash on deliver
    Ans. Dear Customer, No
  • Q48. Above same offer with telugu regional pack available, please call me on this no 9686463159.
    Ans. Dear customer, You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in You can book through this link also https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/
  • Q49. How many Telugu channels available
    Ans. Dear Customer, Channels list is given on website www.onlinedth.co.in
  • Q50. How many Telugu channels available
    Ans. Dear Customer, Channels list is given on website www.onlinedth.co.in
  • Q51. About Telugu channels
    Ans. Dear Customer, Channels list is given on website www.onlinedth.co.in
  • Q52. Lab.tak.lagega
    Ans. Dear Customer, Within 24 working hours