All India Tata Sky New HD Box

Tata Sky® HD New Connection With 1 Month Pack – Monsoon Special Online Offer 5th July -9th July -For All India

  •   0-Star |
  • 0 Reviews
28 Sold in last 45 minutes.
  • 1 Month Hindi Starter HD Pack
  • Current Active Pack Pack Rs. 262/month
  • 131+ Channel & Services Free for 1 Month
  • Package can be downgarde & upgrade any time.

TODAY'S DEAL

Offer Expired !

Offers Ending in

00

:

00

:

00

Promo Code: BEHEALTHY

Use Promo code BEHEALTHY to Get RS.50 Discount.

Promo codes are not applicable for Cash on Delivery(COD) mode of payment

Check Service at

Price: Rs 2162
Sale: Rs 1663
You Save Rs.499 (23% OFF)
(Free Installation) (No hidden charges)

Description

Tata Sky® HD New Connection Highlights

  • 131+ HD & SD Channels Free In First Month
  • 1080i Picture Clarity
  • Stereophonic Sound
  • Tata Sky HD Connection worth Rs. 1800
  • 1 Month Hindi Starter HD Pack Free worth Rs. 262
  • Any time Package can be Downgrade or Upgrade
  • Normal Channel Package can be subscribe on HD Set Top Box
  • Free Installation & delivery within 24 working Hours in All Over India

Tata Sky® HD Set Top Box Technical Specification

IN THE BOX

Sales PackageTata Sky HD Box, Universal Remote, 10 Meter Connecting Cable, Customer ID, HDMI Or RCA Cable, 2 Pc Battery for remote

GENERAL

BrandTata Sky
TypeHD Set-Top-Box
ColourBlack

SPECIFICATIONS

ConnectivityHDMI Or RCA
WARRANTY Period1 Year Warranty by Tata Sky Customer Care
Service TypeOnsite – Servicing at customer location. Anywhere in India. Tata Sky’s representative will get in touch with you within 24 working hours & fix an appointment for installation of your chosen Tata Sky set-top-box

 

PRODUCT DETAILS:

 

Tata Sky® HD New Connection All India

    • 1. 400 SD+ 80 HD Maximum Channels: Tata Sky offers maximum channels in the category across various genres to suit your entertainment needs.
    • 2. HD Picture Quality & Stereophonic Sound: Watch every detail in digital picture clarity & change the TV viewing experience completely. Treat your ears with true theater like experience.
    • 3. Multi Audio Feed: With Tata Sky’s multi audio feed feature, you can now watch your favorite channels in your own preferred language. Entertainment, just the way you like it.
  • 4. Active Services: Turn your TV into the ultimate entertainment destination with 3 active services – Games Active, Music Active & Anandam Active. While Music Active will fill your ears with your favorite songs across 10 genres, 24 X 7, Anandam Active is meant for the spiritual you.

Offer Description:

  • With Tata Sky, you can enjoy the best of entertainment in digital clarity coupled with maximum channels. The mentioned offer price includes activation of DTH services through hardware.
  • Hardware includes Set-top-box, Viewing Card (VC), Out Door Unit, Antenna and a 10-meter wire, provided at no extra cost. If you use extra wire above 10 meter, then you need to pay Rs 12 per meter for extra wire above 10 meter to installation team.
  • The offer price also includes 1-month activation of Hindi Starter HD Pack Subscription. You can use this set top box on normal (HD) TV any pack after 1-month free subscription through Tata Sky customer care.
  • Delivery and installation will be done by an authorized Tata Sky technician. We will deliver and install your products through locale authorize installation partner.
  • They will automatically contact you after successfully place order from your side for secluding appointment with you within 4-24 working hours. The product is under 1 year Tata Sky warranty.

Need Help buying this products:

Please Call  Us @ 022-49424490
Email Us : info@onlinedthservice.com

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tata Sky® HD New Connection With 1 Month Pack – Monsoon Special Online Offer 5th July -9th July -For All India”

Ask your Question


  • Q1. Sony chanel inclued This packej?
    Ans. Dear Customer, yes
  • Q2. Packej thamil
    Ans. Dear Customer, You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in
  • Q3. Would like to know the best offer
    Ans. Dear Customer, www.onlinedth.co.in
  • Q4. Please explain details price of complete dth set
    Ans. Dear Customer, You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in You can book through this link also https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/
  • Q5. Main apna purana Tata sky connection Ko HD connection mein badalna chahta hun kya charge per karna padega
    Ans. please call to customer care.
  • Q6. Need channel details with price
    Ans. Please visit our website.
  • Q7. Actually m living in Jammu at satwari area. If buying a tatasky hd dish. So then how many u will take for Delevary to me on this place...
    Ans. Yes. We install the connection in all India within 4 to 24 working hours.
  • Q8. New connection with one year pack how much?
    Ans. Please visit our website.
  • Q9. There are any installation charges. Does your receive available at Ramprastha Greens
    Ans. Installation is free.
  • Q10. Is the sevice available at Ramprastha Greens
    Ans. Yes. It is available in all india.
  • Q11. Please give me all channel packages list with price.
    Ans. For channels and packages, Please visit our website.
  • Q12. Sir hame new connection lena he kya new customer ke liye bhi he yahi offer or ham isay online book kare ya kisi electronic Store main mil jayega
    Ans. Please visit our website for new connection.
  • Q13. What is the minimum monthly recharge pack in east Delhi
    Ans. Basic recharge start from 153/-
  • Q14. Installation days??
    Ans. Pending
  • Q15. I want to old package rupees 289.00 telugu package
    Ans. Pending
  • Q16. Change package to rupees 289.00
    Ans. Pending