All India Tatasky-SD-Set Top Box

Buy Tata Sky HD Set Top Box-DTH Connection Online Special Offer @ Cheapest Price

  •   0-Star |
  • 0 Reviews
27 Sold in last 45 minutes.
  • 1 Month Hindi Lite Pack
  • Current Active Pack Value 300/month
  • 120 SD+ Channel & Services Free
  • Package can be downgarde & upgrade any time.

TODAY'S DEAL

Free Installation

We will not accept cash payment until 14 April due to Corona virus and due to World Health Organization and government guidelines. We request request to you please order us with online payment Protect yourself from the coronavirus and protect others as well.

Check Service at

Price: Rs 2000
Sale: Rs 1553
You Save Rs.447 (22% OFF)
(Free Installation) (No hidden charges)

Description

Highlights

  • 120 SD+ Channels and Services Free for 1st Month
  • Digital Picture Quality
  • Tata Sky SD Connection worth Rs. 1600
  • 1 Month Hindi Lite Pack Free worth Rs. 300 per month
  • This Offer Market Price = Rs 1600+300= Rs 1900
  • Our Price = 1153 for Set Top & Pack + Rs 400 For Hardware Charge = Rs 1553
  • Your Saving If you will buy from Us = 1900-1553= Rs 347
  • Special Festival Sale Benefit : 1 Year Warranty Free
  • Any time Package you can Downgrade or Upgrade in lower and higher pack
  • Free Installation  within 24 Hours in All Over India

Technical Specification

IN THE BOX

Sales PackageTata Sky SD Box, Remote, 10 Meter Connecting Cable, Smart Card,  RCA Cable, 2 Pc Battery for remote

GENERAL

BrandTata Sky
TypeNormal Set-Top-Box
ColourBlack

SPECIFICATIONS

ConnectivityRCA/3 Pin Cable
WARRANTY Period1 Year Set Top Box Warranty by Tata Sky Customer Care
Service TypeOnsite – Servicing at customer location. Anywhere in India. Tata Sky’s representative will get in touch with you within 24 hours & fix an appointment for installation of your chosen Tata Sky set-top-box

 

PRODUCT DETAILS:

 

TATA SKY SD

    • 1. 254 SD+ Maximum Channels: Tata Sky offers maximum channels in the category across various genres to suit your entertainment needs.

 

    • 2. Digital Picture Quality & Stereophonic Sound: Watch every detail in digital picture clarity & change the TV viewing experience completely. Treat your ears with true theatre like experience.
    • 3. Multi Audio Feed: With Tata Sky’s multi audio feed feature, you can now watch your favourite channels in your own preferred language. Entertainment, just the way you like it.

 

  • 4. Active Services: Turn your TV into the ultimate entertainment destination with 3 active services – Games Active, Music Active & Anandam Active. While Music Active will fill your ears with your favorite songs across 10 genres, 24 X 7, Anandam Active is meant for the spiritual you.

 

Offer Description:

  • With Tata Sky, you can enjoy the best of entertainment in digital clarity coupled with maximum channels. The mentioned offer price includes activation of DTH services through hardware.
  • Hardware includes Set-top-box, Viewing Card (VC), Out Door Unit, Antenna and a 10-metre wire, provided at no extra cost. If you use extra wire above 10 meter, then you need to pay Rs 12 per meter for extra wire above 10 meter to installation team.
  • The offer price also includes 1-month activation of Hindi Lite Pack Subscription. You can use this set top box on normal (SD) TV any pack after 1-month free subscription through Tata Sky customer care. Delivery and installation will be done by an authorized Tata Sky technician.
  • We will deliver and install your products through locale authorize installation partner. They will automatically contact you after successfully place order from your side for secluding appointment with you within 4-24 working hours. The product is under 1 year Tata Sky Set Top Box warranty.

Need Help buying this products:

Please call us @ 022-49435098

Email Us : info@onlinedthservice.com

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Buy Tata Sky HD Set Top Box-DTH Connection Online Special Offer @ Cheapest Price”

Ask your Question


  • Q1. What is power consumption of tata sky sd set top box? DD free dish have 8 watts only!!!!
    Ans. Dear Sir full information to customer care no-9711150206
  • Q2. I need only kannada and telgu movies channels and music channels .
    Ans. Dear Sir Full Information to customer care-9711150206
  • Q3. I need only Telugu channels and sports channels only
    Ans. Dear Sir Full Information to customer care-9711150206
  • Q4. I.want.only.All.Telgu.chanals.only.SD.Setup.box.is Available.nearly.1000/-__.Rupis How.much.i.have.to.Pay.For.13.monhh.Amuunt.For.only.All.Telgu.chanls.Only
    Ans. Dear Sir Conform To customer care-9711150206
  • Q5. Hi sir/madam I placed my order through onlinedth service.com..Still I didn't receive any confirmation message.
    Ans. Dear Sir Coform to Order Id and Registered phone no
  • Q6. Tata sky dth and lnb?
    Ans. Dear Sir Full Information of side https://www.onlinedthservice.com/tatasky/ And Conform to Customer care-9711150206
  • Q7. South pack one year subcribtion how much rupees
    Ans. Dear sir You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in
  • Q8. Sir I need Bangali Chennai and hindi chennal
    Ans. Dear sir You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in
  • Q9. This offer available in Andhra Pradesh?
    Ans. Dear sir Yes offer available in andhra pradesh
  • Q10. Chatri vi ayagi
    Ans. Dear sir Yes ayegi chatri
  • Q11. How will we view other odiya channel on need.
    Ans. Dear sir You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in
  • Q12. Are the English movie channels include in this pack
    Ans. Dear Customer, yes
  • Q13. how many final payment
    Ans. Dear Customer, 1599 rup
  • Q14. Uppal
    Ans. Dear Customer, You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in
  • Q15. Is it included antenna
    Ans. Dear Customer, Yes
  • Q16. Is it included antenna
    Ans. Dear Customer, Yes
  • Q17. 7
    Ans. Dear Customer, www.onlinedth.co.in
  • Q18. 3 year warranty hai ya nhi
    Ans. Dear Customer, No
  • Q19. 3 year warranty hai ya nhi
    Ans. Dear Customer, No
  • Q20. 3 year warranty hai ya nhi
    Ans. Dear Customer, No
  • Q21. 3 year warranty hai ya nhi
    Ans. Dear Customer, No
  • Q22. 3 year warranty hai ya nhi
    Ans. Dear Customer, No
  • Q23. Can I customize my required channels or packages.please tell me the minimum amount I have to pay for basic packages which are must.
    Ans. Dear customer, You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in
  • Q24. Your tata sky dish cost is 1246 it.s ok what the installation and one month pack free iff i purchase this
    Ans. Dear Customer, You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in
  • Q25. What the cheapest plan.again there should be odia channels. Can tomorrow morning it will be fix
    Ans. Dear Customer, You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in
  • Q26. Tatasky new connection without dish
    Ans. Dear Customer, You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in You can book through this link also https://www.onlinedth.co.in/direct-pay
  • Q27. How many recharg i pay for new connection
    Ans. Dear Customer, You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in
  • Q28. In how many days it will come and channels package
    Ans. Dear Customer, Channels list is given on website www.onlinedth.co.in
  • Q29. Does first 6 months recharge is free for new connections
    Ans. Dear customer, Yes
  • Q30. What is the whole rate of tata sky sd disk with taking dilevery charge
    Ans. Dear Customer, 1599 with one month recharge installation free
  • Q31. I want kannada
    Ans. Dear Customer, All channels and language is avaliable www.onlinedth.co.in
  • Q32. Can we do recharge for single channel for 1 day
    Ans. Dear Customer, No
  • Q33. Can we exchange with old tata sky
    Ans. Dear Customer, Exchange offer not available
  • Q34. Free chanal list
    Ans. Dear Customer, The list of package is given on the website as well.
  • Q35. Santrampur 389260 Gujrat mirahospital no same mahudifalia santrampur
    Ans. Dear Customer, You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in
  • Q36. How many days free
    Ans. Dear Customer, With one month recharge
  • Q37. How many days free
    Ans. Dear,Customer With one month recharge
  • Q38. How much cast monthly plan
    Ans. Dear,customer Monthly plan cost 370